NEWS / BAND / SETLIST / GIGS / PHOTOS / VIDEOS / MUSIC / CONTACT


Info / Contact & Bookings

 

Twee sterke vocalen en een reete strakke band zorgen voor de juiste harmonie en de perfectie van het naspelen van te gekke nummers. Nummers gemaakt door de grote bands der aarde als onder andere Beatles, Johnny Cash & The Doors evenals Jamie Lidell, Red Hot Chili Peppers, The Killers, Paolo Nutini, Joss Stone en The Editors en nog veel meer! Alle genres van Lowlands / Sixties / Pop / Rock / Soul & Funk passeren de revue, en met meer dan 200 nummers in het repetoire, zorgt dat voor een gevarieerd avondje kijk & luister plezier.

Valium speelt op diverse podia, cafe's, feesten & partijen, en is te boeken op maat, bijv akoestisch.
Valium past door middel van een goede kwaliteits geluidsinstallatie en geluidsman op ieder feest het volume aan naar de feest omstandigheden.

Valium is gespecialieerd in akoestische optredens, dit doet Valium in een kleinere samenstelling zodat beperkte ruimtes met muziek van Valium gevuld kan worden.
Valium speelt jaarlijks akoestisch in Zwitserland (Apres Ski & Prive feesten), jaarlijks voor het MInisterie en ook als vaste huisband bij EPO te Rijswijk & maandelijks bijna elke laatste zondag van de maand in Stadscafe de Waag te Delft.

Voor muziek in de pauzes zorgt Valium ook, zodat een aparte drive in show of DJ bespaart kan blijven.
Wilt u voor een bepaalde gelegenheid toch met een echte DJ compleet maken dan hebben wij een unieke samenwerking met DJ Henny van Drive In discotheek Midnight Star voor een kleine meerprijs!

Voor vragen, boekingen en prijsinformatie bel met frontman Will Zuiderwijk op 06 53 16 15 53
Mailen kan natuurlijk ook via de onderstaande koppeling

info@coverband-valium.nl